Услови за користење

ПОЛИТИКИ И УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

Политики за користење на системот за електронска трговија.

Со самиот пристап на интернет страницата на Dr. Robinson и при нарачка на производите/услугите, давате согласност
дека ги прифаќате условите од оваа Политика за користење на системот за електронска трговија.

Reishi.mk и Dr. Robinson ги задржуваат правата за промена на овие политики и услови во секое време, а промените
ќе бидат истакнати на оваа страница.

1. ПОЛИТИКА ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ НА КОРИСНИЦИТЕ НА КАРТИЧКИ

Dr. Robinson ќе ги користи личните податоци во согласност со Законот за заштита на личните податоци и со други
соодветни регулативи на Република Македонија. Нема да ги објави личните податоци пред ниедна трета страна,
освен во случаи каде што тоа е дозволено или законски пропишано, со цел да ги искористи своите права или да ги
заштити своите интереси или да постапи во согласност со судските наредби или други правни или регулативни потреби.

Како лични податоци се сметаат: Име, Презиме, ЕМБГ, адреса, е-маил адреса и сл. Купувачот гарантира за точноста
на внесените податоци. Dr. Robinson не сноси никаква одговорност доколку внесените податоци не се точни.

2. ПОЛИТИКА ЗА ЗАШТИТА НА ДОВЕРЛИВИТЕ ПОДАТОЦИ И ИНФОРМАЦИИ

Dr. Robinson ги превзема сите потребни мерки за заштита на личните податоци, со цел да спречи загуба, кражба
и злоупотреба, како и неавторизиран пристап, промена или уништување. Dr. Robinson за целото времетраење на
трансакцијата нема увид во бројот, датумот, валидноста и сигурносниот код на вашата платежна картичка, ниту пак
има пристап до било какви информации поврзани со вашата сметка во банка. Податоците се внесуваат на веб страната
на процесинг центарот кој ги процесира трансакциите за on line плаќање.

3. ПОЛИТИКА И УСЛОВИ НА ДОСТАВУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДИТЕ/УСЛУГИТЕ

Оваа Политика се однесува на испорака на производи порачани по електронски пат, при што производите ќе би
испорачани преку Македонска Пошта АД Скопје, Глобко Логистик Скопје, Карго Експрес, Спиди Деливери на адресата
која е наведена во порачката.

Производите и нивните цени ќе бидат истакнати на интернет страницата на reishi.mk (reishi.ukionshops.com)
Плаќањето на производите може да биде со кредитна/дебитна картичка.

Поштенските трошоци се вклучуваат при нарачката во крајната цената на производот.

За сите дополнителни прашања во врска со начинот на нарачка и испорака можете директно да не контактирате
телефонски или да поставите прашање во делот за контакт.

4. ПОЛИТИКА НА ПОВРАТ НА СРЕДСТВА ПО ТРАНСАКЦИЈА СО ПЛАТЕЖНИ КАРТИЧКИ
 
Dr. Robinson не врши поврат на средствата на купувачот, секоја продажба е финална.

 

ПРОДИМЕД ДИЕТА

Дајте им ОТКАЗ на килограмите

Дали сте спремни да почнете да водите поздрав живот? Дали сакате конечно да се ослободите од вишокот килограми? PRODIMED ви нуди уникатна, ефективна и брза програма, во која ќе губите килограми на здрав и одговорен начин. Клучот на успешноста е пријателската, лична поддршка од нашите доктори и нутриционисти. Комбинирано со докажаната програма за слабеење, врвните резултати не можат да изостанат.

повеќе..

Контакт

  • 070 221 222
  • dr.robinson.mk@gmail.com

Facebook

Dr. Robinson Health Club © 2024. UKION SHOPS